4d Architect logo

bellentre en savoie: barn conversion

  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne
  • Renovation La Plagne Renovation La Plagne Renovation La Plagne

 

chalet bellentre

An interesting project that involved joining an existing chalet with a complicated plan over many disparate levels to a barn that it surrounded. Making the barn conversion the new entrance & double height living space with new main staircase and linking through to the existing accommodation gave the family home a heart.

4dA_logo
| home | practice | projects | contact |